Noutati
18 Decembrie 2009 - Pragul de 10.000
21 Decembrie 2009 - Cea mai buna investitie privata
10 Septembrie 2014 - Anunt Proiect

Despre noi

Despre cum s-a ajuns de la un simplu nume la un renume, recunoscut de toti cei care au beneficiat de calitatea serviciilor oferite de noi.

Ce suntem deja, stim. Suntem cea mai performanta statie de betoane din judetul Gorj.

Ce vom ajunge, la fel stim. Vom fi cea mai solicitata statie de betoane din judetul nostru.

La ce foloseste sa iti faci planuri de case, sa cumperi un teren si sa investesti in materiale, atata timp cat faci rabat la calitate?

Suntem convinsi ca pui pret pe resursele investite si nu iti poti permite sa construiesti anul acesta o casa, iar anul urmator sa o demolezi si sa faci alta, cu materiale mai bune, doar pentru ca ti-ai dat seama ca ai gresit alegand economia in detrimentul calitatii.

Sau cum am luat nastere in 2009 ca fiind cea mai performanta statie de betoane din judetul Gorj.

 

Cum, intr-un an al schimbarilor, am inceput sa ne impunem pe piata cu o statie de betoane care devanseaza orice alta concurenta prezenta, in materie de productie de beton.

 

Nu ne nastem invatati, ci invatam pentru a ne dezvolta si pentru a conferi clientilor nostri siguranta si credibilitatea de care au nevoie, atunci cand apeleaza la serviciile noastre.

 

Prima productie de beton a statiei noastre a avut loc in luna iunie a anului 2009, deschizand un drum foarte promitator in domeniul betonului, ca produs de baza in domeniul constructiilor.

 

Dintre atuurile care ne diferentiaza fata de concurenta, cel mai important este detinerea unei pompe de beton  foarte performante, marca Putzmeister, cu brat de 36 ml, cu posibilitate de extensie de pana la 45 ml, tehnologia inovativa a acesteia permitand afisarea electronica a cantitatii de beton pompata.

 

Cum sa onorezi si sa livrezi la timp si in conditii optime comenzile de beton? Simplu si eficient printr-un parc auto format din 3 autobetoniere Liebherr, cu o capacitate de 9 mc si 2 autobetoniere Liebherr  de 10 mc, cu care se pot satisface toate cerintele in materie de transport si timp, pe care le pot avea clientii nostri.

 

Capacitatea efectiva de productie a statiei este de 120 mc/h, capacitate demonstrata de lucrarile deosebit de ample ce au fost duse la bun sfarsit conform cerintelor contractelor incheiate.

 

Cimentul care intra in componenta retetelor de beton provine de la parteneri, lideri nationali in productia de ciment si produse prefabricate din ciment.

 

Principalul furnizor de ciment, Lafarge, este numarul 1 in productia de ciment la nivel european.

 

Intreaga cantitate de beton ce iese din incinta statiei contine in permanenta superplastifiant, care reduce puternic cerinta de apa necesara fabricarii unui metru cub de beton. In plus, la cerere, societatea noastra pune la dispozitia clientilor toate tipurile de aditivi exsistenti in momentul de fata pe piata, aditivi furnizati de cei mai importanti producatori din domeniu.* Nota:


Vino la noi si indeplineste-ti visul de a lasa ceva durabil in urma!

Branding, web design si strategie - Optimum Communication   |   Web development: A3D Studio